2019. március 21., csütörtök - Benedek

Szőlészet és pincészet, 2019. Január 23-26.

https://esemenymenedzser.hu/images/stories/170_vasarok_kiallitasok/bor.jpgA szőlészet és pincészet technológiájának egyetlen hazai szakkiállítása, amely egyedülálló bemutatkozási lehetőséget kínál az ágazat szereplőinek. A rendezvény társkiállításai a parkok, kertek fenntartásának gépeit bemutató Magyar Kert kiállítás, valamint a hazai legjelentősebb agrárkiállítás, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow.

A kiállítás tematikája a teljes gyártási folyamatot lefedi. Minden termék, technológia és szolgáltatás, ami a borhoz kapcsolódik, bemutatkozik a kiállításon, sőt az elmúlt évektől már a pincészetek számára is kínálunk bemutatkozási lehetőséget, továbbá megjelennek a pálinkakészítéshez használható eszközök gyártásával, forgalmazásával foglalkozó cégek is.

További újdonság a tematikában az ágazathoz kapcsolódó környezetvédelmi, higiéniai eszközök, gépek bemutatásának lehetősége, továbbá az innovatí informatikai megoldások megjelenítése. A látogatók számára a legújabb trendeket, a fejlődési irányokat, a kitörési pontokat a kapcsolódó előadások segítségével igyekszünk felvonultatni, neves borászok közreműködésével.

A Szőlészet és Pincészet kiállítás  2019 január 23-26. között várja a kiállítókat újdonságaik és termékkínálatuk bemutatására. Helyszín ezúttal is a 18-as pavilon lesz.

Időpont: 2019. Január 23-26.
Helyszín: Hungexpo
Információ: szpkiallitas.hu

(Rendezvény Világ)