Nyomtatás

MaReSz-tagok a World Travel Awards 2023-as magyar díjazottjai között

962

A MaReSz büszke a 2023-as World Travel Awards megmérettetésen díjat nyert tagjaira.  Amint arról a Turizmus.com szakmai hírportál beszámolt, idén a különböző turisztikai szolgáltatási területeken Magyarország legjobbjának díjaira aspiráló 53 magyar jelöltből – Hotelek & Resortok, Utazási irodák & Utazásszervezők, valamint Autókölcsönző kategóriában – 12 turisztikai szolgáltató vihette haza a rangos elismerést.


Közülük a Kempinski Hotel Corvinus Budapest két díjat is elnyert, az egyik a Magyarország vezető luxusszállodája 2023 elismerés (amit a hotel másodszor kapott meg), a másik pedig a Magyarország vezető szállodai lakosztálya 2023, amellyel a ház elnöki lakosztályát tüntették ki. Magyarország vezetője szállodája 2023-ban – csakúgy, mint 2022-ben – a budavári Hilton lett.
További információ és a magyar díjazottak listája ide kattintva olvasható.

I Forrás: maresz.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek