Nyomtatás

Rendezvényes szakképzés indul felnőtteknek

543

A Magyar Turisztikai Program Alapítvány és az A38 Akadémia partnerségében államilag elismert felnőtt szakképzés indul a hiányszakmának számító koncert és televízió műsor világosítók számára.

Zeneipari menedzser, rendezvényszervező és hangtechnikus továbbképzésekben 2022 szeptembere óta sikeres az Alapítvány együttműködése a Majdnem Híres Rocksulival, a MOE Rendezvényakadémiával, a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikummal és a Werk Akadémiával. Az MTPA interaktív térképen jeleníti meg a rendezvényipar hazai képzőhelyeit.

A rendezvényszektor támogatására létrejött Magyar Turisztikai Program Alapítvány kutatásainak egyik célja annak feltérképezése, hogy a hazai intézmények milyen rendezvényipari képzési portfólióval rendelkeznek, azaz hol és mit tanulhatnak, honnan érkezhetnek a jövőbeni új szakemberek. A képzési lehetőségek összegyűjtése mellett 2022 őszén az MTPA úgy döntött, hogy a szakma segítésére ösztöndíjprogramot hoz létre, aminek keretében ösztöndíjas helyeket ajánlott fel rendezvényszervezői, illetve háttéripari képzésekre a partner felnőttoktatási intézményekben.

Jelentkezni 2023. március 7-ig

| Forrás és fotó: turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek