Nyomtatás

Leendő kisgyermek-, csecsemőgondozó lett a Karnevál Szépe 2023-ban

620

Szentpéteri Boglárka nyerte az ország első velencei karnevál hangulatú, ruhabemutatóval egybekötött szépségversenyét, amely szombaton került megrendezésre Gödön. A 21 éves budapesti lány jelenleg kisgyermek-, csecsemőgondozónak tanul, de minden bizonnyal nemcsak a gyerekek szívét ejti rabul.

Január 28-án, a gödi Golden Palace-ban került megrendezésre az ország első velencei karnevál hangulatú szépségversenye a Perfect Fusion modellügynökség szervezésében.

A versenyzők több kategóriában is indultak, amelyekhez különböző ruha és koreográfia társult. Emellett Király Beáta által megalkotott fürdőruha-kollekciót, és a Winona couture estélyi ruháit viselték a lányok, melyet külön erre az eseményre készítettek a tervezők. Az ékszereket a Cango&Rinaldi biztosította.

A résztvevők színes fürdőruhákban, egyedi ruhakollekciókban, különleges estélyikben és karneváli maszkokban is megmutatták magukat a zsűrinek, ezzel igazi farsangi hangulatot teremtve.

A divatbemutatón szépségkirálynőt és udvarhölgyeket is választott a zsűri, majd végül Szentpéteri Boglárkát szavazták az első helyre. A 21 éves budapesti lány már több szépségversenyen is kipróbálta magát, nemzetközi versenyeken is részt vett.

„Számomra nagyon új, és különleges volt a verseny hangulata, ilyenben még nem volt részem. Az első próbán, amikor már a ruhákat is felvettük a lányokkal, akkor tudatosult bennem igazán a verseny témája, és teljesen magával ragadott” - mondta Bogi.

„Király Beáta fürdőruha-kollekciója különösen tetszett, de az estélyi ruhák is nagyon szépek voltak. A kötelezően saját magunk által összeállított szettet emelném még ki. Úgy gondolom, hogy az enyém nagyon figyelemfelkeltő lett, és ezzel tudtam kitűnni a többiek közül. Emellett szerintem sokat számított a kisugárzás, mosoly és a szemkontaktus”.

Boglárka életében jelenleg a modellkarriere építése és a tanulmányai vannak a középpontban.

„Idén fogom befejezni az iskolát, de szeretnék továbbtanulni is. Sok munka és fotózás vár rám a közeljövőben. Nagy megtiszteltetés,, hogy a következő Perfect Fusion versenyen már a zsűritagok között ülhetek.”

A versenyt komoly felkészülés előzte meg  Egerben, Az Unikornis Hotelben, ahol  a lányok a Gera Vilma által megálmodott koreográfiát gyakorolhatták. Összességében a szépségverseny nagy sikert aratott, és nem kizárt, hogy új hagyományt teremt idehaza.

„Modellügynökség igazgatóként sok versenyt láttam már, de még mindig meg tudok lepődni azon, hogy milyen sok szép lány van Magyarországon, és nagyon büszke vagyok a Perfect Fusion ügynökség lányaira, igazi karnevál hangulatot varázsoltak”- tette hozzá Marton András, a Perfect Fusion modellügynökség igazgatója

„Nagyon jól éreztem magam a rendezvényen. Számomra egy Nőben a legfontosabb a kisugárzása, a szem a lélek tükre, azt vallom. Fontos, hogy ki képviseli a szépséget, arra érettnek és “méltónak” kell lenni, hiszen a fiatalok követni fogják őt és nagyon nem mindegy, hogy milyen értékrendet képvisel a Királynő”- mondta Hajós István a Bastion Group ügyvezetője, robotika és biztonsági szakértő, a rendezvény főtámogatója.

Az eseményen sok elismert személy zsűrizett, köztük Győrfi Pál, Proksa Szandra, Kiszel Tünde, Hunyadi Donatella, és Hajós István a Bastion Group ügyvezetője, robotika és biztonsági szakértő, Opra-Bódi Sándor a Hotel Unikornis tulajdonosa, Varga Lilla korábbi szépségkirálynő, Kucsera László, valamint Gránit Depo Hungary Kft. tulajdonosa, továbbá  verseny műsörvezetője Somogyi Zoltán volt. A szervezők külön köszönik a „Forever Young Aesthetics Salon by Odett Oszkó” támogatását. Az esemény nem jöhettett volna létre Földi Katalin, a White Magic Media vezetője és Kovács Krisztina a Perfect Fusion Executive Managere segítsége nélkül. A belépők értékesítéséből származó összeget, százezer forintot a Gyermekétkeztetési Alapítványnak ajánlottak fel a szervezők mint jótékonysági adomány.

A helyezettek:

1. Szentpéteri Boglárka
2. Darina Arkhatbayeva
3. Marti Szonja

Közönségdíjas: Balogh Eszter 
Színpadi legjobb jelenlét: Kiss Ágnes

| Forrás: rendezvenyvilag.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek