Nyomtatás

Először Budapesten a luxus utazási szakvásár

621

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szakmai munkájának köszönhetően 2023 tavaszán Budapest ad otthont a német nyelvű piacok legfontosabb luxus szakmai vásárának, a LOOP-nak, amely két időpontban, külön programsorozattal várja a szabadidő- és a hivatásturizmus szakembereit. Most először látogat el a régiónkba a rendezvény, amit a legutóbbi, portugáliai alkalom kivételével korábban mindig DACH országokban valósítottak meg - olvasható az MTÜ igyutazunk.hu oldalán.

A LOOP az egyetlen luxus vásár a német nyelvű piacokon, amely nemzetközi luxusszállodáknak és turisztikai szolgáltatóknak kínál üzletfejlesztési lehetőséget. A rendezvény koncepciójának alapja, hogy a lehető leghatékonyabb módon segítse a forgalomnövekedést azáltal, hogy koncentráltan teremt találkozási lehetőséget a luxus szegmens kiemelt szereplőinek. Így az érdekelt utazási irodák, niche utazásszervezők és más szolgáltatók néhány nap alatt valósíthatnak meg annyi üzleti egyeztetést, amelynek lebonyolítása átlagosan fél évbe telne, és a szükséges utazások miatt jelentős anyagi ráfordítást igényelne.

Februárban és márciusban azonban Budapest szívében, az Anantara New York Palace Budapest Hotelben és a Matild Palace, a Luxury Collection Hotelben mutathatják be a nemzetközi kiállítók között résztvevő hazai szolgáltatók a német nyelvterületről érkező buyereknek a főváros és környéke turisztikai kínálatát.

„Nagyon örülünk, hogy hosszas szakmai egyeztetések során a szervezőket sikerült meggyőznünk, hogy Budapest a fejlett infrastruktúra, magas színvonalú szolgáltatások, és a folyamatosan bővülő élménykínálat miatt ideális helyszín a 2023-as program megvalósításához.  Fontosnak tartjuk, hogy a rendezvényen résztvevő német, osztrák, valamint svájci buyerek személyes tapasztalatot szerezzenek mindazokról az újdonságokról és fejlesztésekről, amelyek az elmúlt években a fővárosunkban történtek. Ezzel párhuzamosan pedig arra is lehetőség nyílik a rendezvény során, hogy a hazai szolgáltatók fontos külföldi partnerekkel találkozzanak és üzleti kapcsolatokat építhessenek. Mindezek miatt szakmai tapasztalatunkkal is segítjük a szervezőket a programok sikeres megvalósításában” mondta el a kiállítás kapcsán Jakab Zsófia, a Magyar Turisztikai Ügynökség marketing és kommunikációs vezérigazgató-helyettese.

Az esemény a szabadidős és az üzleti szegmens érintettjeit egyaránt megszólítja, ezáltal kiemelkedő lehetőséget kínál, hogy mindkét célcsoport számára bemutatkozzanak a főváros új és talán kevésbé ismert attrakciói.  A 450 résztvevő harmada a MICE, két harmada pedig a luxus szegmensben érdekelt. Minden második látogató buyer, aki mindkét területen szervez utakat. A programsorozat lehetőséget nyújt, hogy a vállalati szegmensben érdekelt szolgáltatók felmérjék az egyéni utazóknak szóló kínálatot, így vendégeiknek kényelmesebb és gazdagabb élményt nyújtó programot kínálhatnak, amelyek növelhetik a magyarországi tartózkodás időtartamát.

A rendezvények időpontjai:

LOOP LEISURE: 2023. február 26.- március 2. , LOOP MICE 2023. március 2-5.

I Forrás: turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek