Nyomtatás

Tíz éve várják ezt a koncertet a Bagossy Brothers Company tagjai, 2023. március 11.

624

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, a Bagossy Brothers Company 2013 tavaszán alakult. A 10 éves jubileumot az együttes nagyszabású koncerttel ünnepli 2023. március 11-én az MVM Dome első magyar fellépőjeként.

A születésnapra hosszú műsorral, vendégekkel, egyedi vizuállal és számos meglepetéssel készülnek. Egyszeri és megismételhetetlen este lesz, ahol a közönség már a koncerthelyszínre belépve érezni fogja, a legjobb helyre jött.

A 2013 májusában alakult, máig változatlan felállásban játszó gyergyószentmiklósi zenekar népszerűsége gyors ütemben emelkedett. A Bagossy Brothers Company energikus, közönségcentrikus koncertjeivel rövid idő alatt vált, előbb az erdélyi, majd az egész kárpát-medencei magyarság egyik legnépszerűbb zenekarává. A csapat eddigi pályafutása során 4 nagylemezt, 1 szimfonikus koncertlemezt, 1 kislemezt, számtalan klipet és egyéb anyagot jelentetett meg. A zenekar minden albuma többszörös aranylemez, míg a 2019-ben megjelent Veled Utazom hatszoros platina minősítést ért el, melynél nincs Magyarországon magasabb lemezeladási fokozat.

A zenekar számára 2023 jelentős év lesz, hiszen akkor ünneplik a zenekar tizedik születésnapját. A jubileumi koncerten március 11-én az MVM DOME-ban olyan produkciót szeretnének a színpadra tenni, ami a zenekar számára is kihívás lesz. „Megtanultunk járni, majd biciklizni. Már tíz éve járjuk ezt az utat, mégis azt hiszem, hogy csak most kezdődik el igazán. Még ott vannak a csillagok, amiket bizony le kell hozni. Azt hiszem kijelenthettem, hogy tíz éve várunk erre a koncertre. Minden zenekar számára vannak mérföldkövek és olyan kerek számok, amik csak egyszer következnek be egy életöltő alatt. Ez a koncert egy kiemelten fontos pillanat lesz a számunkra. Új dalokkal, új látvánnyal, sok meglepetéssel készülünk. Egy igazi felejthetetlen Bagossy-estet szeretnénk adni mindenkinek, aki elkísért minket ezen az úton, és egyben ünnepelni egy több évtizedes barátságot, egy igazi család létrejöttét. Egy egyszeri és megismételhetetlen este lesz ez” – meséli Bagossy Norbi. 

A Bagossy Brothers Company jelenleg a 2023 elején megjelenő ötödik lemezén dolgozik. Nemrégiben pedig legújabb daluk az Álljunk össze is megjelent. Ennek különlegessége, hogy a Csíkszeredai Gyermekek Háza énekes szólistáival készítették. 

| Forrás: bdpst24.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek