Nyomtatás

Luxusélményt nyújtó bemutató: Credor Day a Margitszigeti Casinóban

812

Impozáns közegben, a Margitszigeti Casinóban rendezték meg a 2022-es Credor Dayt, amelynek apropója meglehetősen különleges volt, ugyanis Magyarországra érkezett öt speciális és meglehetősen ritka óra, amelyeket nehéz, szinte lehetetlen kiimádkozni Japánból. Ezt jól mutatja, hogy a most bemutatott órák együtt, ilyen formában csak Helsinkiben és Prágában voltak láthatók a csütörtöki budapesti eseményen kívül. 

A rendezők ehhez mérten ki is tettek magukért. A luxusélményt nyújtó bemutató igazán exkluzív volt, a hazai közösség kiemelt, prémiumtagjai kaptak csak meghívást az eseményre. A különleges, bemutatott órákat már a rendezvény kezdete előtt megtekinthették a látogatók. A bemutatót megelőzően ugyan még csak egy vitrinen keresztül, de már ekkor érzékelhető volt, hogy nem olyan órákat fogunk látni, amelyek minden második ember csuklóján szembejönnek velünk a villamoson. 

Az eseményről késztett élménybeszámolót az index.hu-n lehet elolvasni >>  index.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek