Nyomtatás

Európa Top20 golfhelyei közt a zalacsányi golfhotel

755

Még sosem ért ei lyen kimagasló eredményt magyar golf létesítmény a világ legnagyobb független golfos ranglistáján.

A minap tette közzé az Európa legjobb golfpályáit összegyűjtő TOP100-as ranglistáját a Leading Courses nevű nemzetközi független szakmai oldal. A kizárólag vendégvélemények alapján értékelt 21 299 golfklub és 25 379 golfpálya közül az előkelő 20. helyre került a Kehidakustányban található Zala Springs Golf Resort, amely egyedüli magyarként szerepel a ranglistán.

Mi is pontosan ez a megmérettetés?

A Leading Courses az egyik legnagyobb nemzetközi független, golfozók által látogatott portál, amelynek szerkesztői 2007 óta készítenek toplistákat a világ legjobb golfpályáiról és golfközpontjairól. Több mint 400 ezer felhasználó 21 299 golfklubot, 25 379 golfpályát és 327 937 fotót tekinthet meg a leadingcourses.com-on, Európa legnagyobb golfpálya-értékelő oldalán.

A Leading Courses szeptember másodikán publikálta a "Best Golf Resorts in Europe in 2022" TOP 100-as listáját, amelyen az előkelő 20. helyre került a Balaton mellett található Zala Springs Golf Resort. A golfpályát egy világhírű tervező, Robert Trent Jones Jr. álmodta meg. A 160 hektáros területen fekvő, 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos bajnoki pályát 2015 szeptemberében nyitották meg a játékosok előtt, és azóta is folyamatosan fejlesztik.

A vendégvélemény a legfontosabb visszajelzés

"Büszkék vagyunk rá, hogy egyedüli magyar golfpályaként sikerült felkerülnünk a ranglistára, ráadásul egyből a 20. helyre. Azért is fontos ezen az oldalon jól szerepelni, mert a vendégeink őszintén osztják meg élményeiket itt tartózkodásuk után, így ha valamivel gondjuk lenne és ennek helyt is adnának ezen a platformon, akkor könnyen tudna az előkelő jelenlegi 8.8-as értékelésünk lejjebb kúszni. Szeretnénk tartani a szintet, illetve folyamatosan a legjobbat nyújtani vendégeink számára" - mondta Sóti Szilvia, a Zala Springs Golf Resort Marketing Managere, aki hozzátette: büszkék arra, hogy korábban (szintén Magyarországon egyedüliként) a top100 Golf Resort rangsorába is bekerülhettek, valamint a Zala Springs immár zsinórban háromszor nyerte el a World Golf Awards Hungary's Best Golf Course, azaz Magyarország legjobb golfpályája címet.

Közben a fejlesztések sem állnak meg: a következő időszakban egészség klinikát és új szálláshelyeket is létesítenek.

| Forrás: turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek