Nyomtatás

Kezd visszatérni hazánkba ez az ígéretes piac

1012

A pandémia kitörése óta Magyarország először szervezett nagyszabású B2B rendezvényt Szöulban, a V4 csoport soros elnökségi évének záróakkordjaként. A rendezvény fő célja a V4 országok és a dél-koreai turisztikai ágazat kulcsfontosságú B2B szolgáltatói közötti kapcsolatok erősítése volt. Az eseményen a Magyar Turisztikai Ügynökséget (MTÜ) Yao Yao Dél-Koreáért is felelős nemzetközi piacszakértője képviselte - tájékoztatta lapunkat az MTÜ.

A rendezvényt Dr. Csoma Mózes helyi nagykövet nyitotta meg beszédével. Ezt követően a magyar, a cseh és a lengyel turisztikai ügynökség is bemutatkozott, a sort pedig a LOT Légitársaság prezentációja zárta. Yao Yao nemzetközi piacszakértő a Visegrádi négyek B2B turisztikai együttműködésének ismertetését követően részletesen bemutatta Magyarország szépségeit, nagy hangsúlyt fektetve az új attrakciókra, fejlesztésekre és programokra. A LOT lengyel légitársaság örömmel osztotta meg a közönséggel a jó hírt, miszerint a nagy népszerűségnek örvendő Budapest-Szöul heti egy közvetlen járatszámát 2022 áprilisától heti kettőre növelte.

A legtöbb dél-koreai vendég egy közép-európai körutazás alkalmával érkezik a fővárosba, a standard csomag jellemzően egy 1 napos budapesti városnézést és egy budapesti vendégéjszakát foglal magába. Az egyéni turisták kifejezetten nyitottak a vonatos közlekedésre, és érdeklődnek a vidéki desztinációk iránt. A vendégek körében jól azonosítható a high end réteg is, akinek az igényeit sok helyi utazási iroda és tour operator igyekszik kiszolgálni egyedi turisztikai termékekkel. A dél-koreai piacon a számos magyarországi befektetés miatt a leisure szegmens mellett nagy potenciált jelent még a hivatásturizmus (MICE).

A teljes cikk: Kezd visszatérni hazánkba ez az ígéretes piac

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek