Nyomtatás

Hosszabb nyitvatartás a budapesti fürdőkben

480

Csütörtök estig harmadfokú hőségriasztás van érvényben. Emiatt több budapesti gyógyfürdő és strandfürdő a megszokottnál hosszabb nyitvatartási idővel várja a vendégeket - írja a Termál Online.

A hőségriadó miatt a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. több egységében is meghosszabbították a nyitvatartási időt június 27. és 30. között. Ebben az időszakban a Római Strandfürdő és a Pünkösdfürdői Strandfürdő reggel 9-től 20 óráig tart nyitva. Szintén megnövelték a Palatinus nyitvatartási idejét, ami 9 órakor nyit és 20 órakor zárnak.

Hosszabb nyitvatartással várja vendégeit két műemlékfürdő, a Gellért és a Lukács is. Alapesetben mindkét fürdő 19 órakor zár, de ezt most megtoldották 1-1 órával.

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. június 27-én (hétfő) 00.00 órától 2022. június 30-án (csütörtök) 24.00 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást adott ki.

Harmadfokú hőségriasztást akkor rendelnek el, ha a napi középhőmérséklet legalább három egymást követő napon eléri, vagy akár meghaladja a 27 Celsius-fokot.

I Forrás: http://turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek