Nyomtatás

Elindult a CheckINN Szolgáltatói Piactér

395

2019-től kezdődően a koronavírus járvány váratlan nehézségek és kihívások elé állította a hazai idegenforgalmi szektort is. Sok vállalkozásnak alternatív megoldásra volt szüksége, hiszen a megszokott kapcsolati rendszerüket módosult formában kellett folytatniuk. Ez a hirtelen alkalmazkodási jelenség tette nyilvánvalóvá, hogy az együttműködés, és a biztos alapokon nyugvó kapcsolati háló kialakítása kulcsfontosságú a vállalkozói szféra számára.

Mi is az a CheckINN Online Szolgáltatói Piactér?

A CheckINN Online Szolgáltatói Piactér nem más, mint egy, a már meglévő és újonnan alakuló turisztikai szolgáltatóknak szóló online B2B felület. A platform segítségével a turisztikai vállalkozások könnyebben elérhetővé, láthatóvá válnak a többi turisztikai szereplő számára. Mindezt térkép és ágazatspecifikus keresőfunkcióval ellátva, a pontosabb és hatékonyabb működés érdekében.

A CheckINN Piactér indulásával az egyes szereplők (utazási irodák, szállodák, vendéglátó egységek, támogató, kiegészítő szolgáltatások üzemeltetői stb.) ingyenesen regisztrálhatják magukat a felületre.

A szükséges adatok megadásával, mint cégnév, telephely, tevékenységi kör, elérhetőség, akár azonnal megkezdhetik az üzleti kapcsolatfelvételt a számukra érdekes, szintén regisztrált szereplőkkel. Ezt az erre kialakított térképalapú keresőfunkcióval tehetik meg. Az óhajtott tevékenységi kategóriát (vendéglátás, fürdő, attrakció, személyszállítás stb.) megadva a találatok a keresőhöz legközelebbi, legrelevánsabb cégeket fogják kiadni, akikről hasznos információkat tudhat meg a felhasználó.

Egy rövid példával illusztrálva: adott egy vidéki szálloda, amely bővíteni szeretné szolgáltatási palettáját kerékpárkölcsönzéssel is, hiszen a vendégköre fokozott érdeklődést mutat a program iránt. Az ehhez szükséges partneri kapcsolatok felkutatását lassan és körülményes módon teheti csak meg kapcsolati tőke hiányában, amire korlátozott mértékig van kapacitása a szállodának. A Piactér itt válik fontos tényezővé: a szálloda beregisztrálja magát a weboldalra, és megkezdi a közelben található kerékpár kölcsönzők területi felkutatását a kulcsszavak megadásával. Segítségével rögtön rálelhet a számára releváns, ugyancsak partnerséget kereső kerékpár kölcsönző cégekre. A legfontosabb információk elérése, köztük az elérhetőség azonnali lehetőséget biztosít a beregisztrált felhasználók számára a hatékony kapcsolatépítéshez. Jelen esetben az együttműködésük mindkét fél számára gyümölcsöző lehet, hiszen a szálloda a vendég kedvében jár, a kölcsönző cég pedig ügyfélhez juthat.

A teljes cikk: Elindult a CheckINN Szolgáltatói Piactér

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek