Nyomtatás

Nyit a Mercure Debrecen

796

Tokaj után második vidéki célállomásként Debrecenben is megnyitja kapuit a négycsillagos Mercure Hotel. A Szinorg Csoport projektcége, a Bajcsy Invest Kft. beruházásában épül meg az üzleti fókuszú szálláshely 155 szobával és a vendégek igényeit meghaladó minőségű kiszolgálással Debrecen központjában - olvasható a szálloda nemrég élesedett Facebook oldalán. Az étterem, a bár, a kávézó és a fitneszrészleg mellett konferencia- és szekciótermek is igénybe vehetők.

Az építtetők abban bíznak, hogy a BORD Építész Stúdió által tervezett négyszintes épület szokatlan megoldásaival és páratlan dizájnjával lenyűgözi majd a vendégeket.

Az Accor az új debreceni házába is elhozza Winestone éttermét, ami a hazai vendéglátás két megkerülhetetlen értékére épül: a páratlan magyar konyhára és a minőségi borokra. A hotelben nyíló étteremben a modern szemlélet szerint újragondolt, de a hagyományban gyökerező magyar ételeket szolgálnak fel a régió és a világ legjobb boraival párosítva.

I Forrás: turizmusonline.hu
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek