Nyomtatás

Mi a különbség egy iparági és egy IoT technológiai fókuszú kiállítás, az IoT Live Show között?

720

Főként a látogatók összetétele és a kiállítás üzleti eredménye.

Egy iparági kiállításon általában a szűk szakma képviselői vesznek részt, így szinte mindig ugyanazokkal találkozhatunk. A részvétel a kiállítók szempontjából inkább presztízs kérdés, mint új üzleti lehetőségek irányába történő nyitás.

Egy technológiai kiállítás – mint amilyen az IoT Live Show is – látogatói viszont általában felsővezetők, akik számos iparágból érkeznek. Őket elsősorban az IoT technológia iparágakra gyakorolt hatása és fejlődése foglalkoztatja. A kiállítók itt nem rivalizálnak egymással, mivel csak a technológia az, ami közös bennük, de az iparáguk különbözik egymástól. Ennek köszönhetően a kiállítók számára nem csak a látogatók jelentenek új üzleti lehetőségeket, hanem a többi kiállítóval való együttműködés is.

Az IoT Live Show kiállítás és konferencia számos felsővezetőt vonz, de a médiát sem hagyja hidegen. Egy olyan IoT megoldás-szállítói versenyt is kínál, ami az elismerésen túl pénzbeli jutalmazást is biztosít a díjazottaknak.

A Yettel IoT Live Show Megoldás-szállítói Versenybe bárki benevezheti az IoT megoldását. A nevezési díj tartalmazza a pályaművek írásos közzétételét a Yettel IoT Live Show hivatalos weboldalán a többi pályázó anyaga mellett. A kiállítótérben az erre a célra kialakított bemutató pulton a látogatók élőben meg is tekinthetik a megoldásokat.

Díjazás:

IoT Live Show Yettel Nagydíj:

1. helyezett: 1.000.000 Ft (500.000 Ft pénznyeremény, 500.000 Ft Yettel szolgáltatás-nyeremény), oklevél, trófea
2. helyezett: 1.000.000 Ft (500.000 Ft pénznyeremény, 500.000 Ft Yettel szolgáltatás-nyeremény), oklevél, trófea
3. helyezett: 1.000.000 Ft (500.000 Ft pénznyeremény, 500.000 Ft Yettel szolgáltatás-nyeremény), oklevél, trófea

IoT Live Show Yettel Különdíj: 1 éves Yettel mobilnet hozzáférés (routerrel), oklevél, trófea

A Yettel Nagydíj díjazottjai a trófea mellett még bemutatkozási lehetőséget is nyernek a Yettel NEXT elnevezésű exkluzív, őszi nagyrendezvényen.

IoT Live Show Közönségdíj: tárgynyeremény, trófea, oklevél.

Ha van egy jó IoT megoldásod és eddig nem jelentkeztél, itt a lehetőség.
Jelentkezz és mutasd meg magad,hogy jobban megismerjenek!

| Forrás: gyartastrend.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek