Nyomtatás

Rendhagyó bróker reggelin mutatták be az F1 irodaházat

927

Rendhagyó bróker reggeli keretében mutatta be a Central European Construction és az An Limited ingatlan ügynökség csapata az Örs vezér téri metrómegállónál található, F1 (Fehér út 1.) irodaházat. A korábban BKV székházként ismert épület jelentős megújuláson és újrapozícionáláson megy át – tudta meg az OGH hírügynökség. Az irodaház több nagy rendezvényközponthoz is közel helyezkedik el (pl.: Hungexpo, BOK).

A korábbi „built-to-suit” BKV székház jelentős metamorfózison esik át, hogy F1 irodaház név alatt egy valós piaci rést töltsön be ebben a nagyon kiemelt közlekedési csomópontban, Kelet-Pest szívében. Az Örs vezér tere ugyanis ebben a városrészben a legnagyobb forgalmú csomópont: metró, HÉV, számos busz-, trolibusz- és villamosvonal biztosítja a kedvező megközelítést.  Naponta 80-100.000 ember halad át az épület környezetében, ahol az Árkád a Sugár és az IKEA a kereskedelmi és szolgáltató szegmensben már régóta zászlóshajói ennek a lokációnak.

A fejlesztő (Central Europen Construction) a bérlők  igényei szerint új életet lehel az épületbe Az egyedülálló lokáció pedig kiváló lehetőségeket kínál akár az üzleti élet, akár a mindennapi élet bonyolítása számára. Saly Miklós, az An Limited irodabérbeadási vezetője elmondta:

A rugalmas bérleti és tervezési feltételek lehetővé teszik a helyiségek személyre szabott átalakítását. A ház 14.050 m2 hasznos teret kínál 7 szinten, amelyből 3 kereskedelmi, 4 pedig irodai céllal kerül felhasználásra, továbbá 1200 m2 raktár is igénybe vehető. Az egyes irodai szinteken már 18 m2-től is lehet helyiséget bérelni, de mivel a falak mozgathatóak, akár egy egész emelet is egybenyitható. Az F1 fejlesztője arra törekszik, hogy partnereinek mindent egy helyen biztosítson. A bérlőknek nem kell elhagyniuk az épületet: az élelmiszertől a testedzési lehetőségig mindent megtalálhatnak majd ebben a házban. Így a munka és az egészséges élet itt harmóniába kerülhet. Végül nem hagyhatjuk említés nélkül azt sem, hogy itt lényegesen kedvezőbb bérleti díjakon lehet irodát bérelni, úgy hogy akár örök panorámát is élvezhetnek a bérlők.

Mivel a fejlesztő, a Central Europen Construction saját építőipari kivitelező csapattal rendelkezik, az egyedi igények alapján történő tervezés, és kivitelezés ténylegesen rövid határidővel meg tud valósulni - tette hozzá a bérbeadásért felelős vezető.

Amint az ingatlanfejlesztő beszámolt róla, nagyon sok magyar és nemzetközi cég döntött már arról, hogy az újonnan született F-1 irodaházba költözteti irodáját.

| Forrás:  An Limited, Central Europen Construction

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek