Nyomtatás

Világversenyen indul a Magyar Kongresszusi Iroda MICE kisfilmje – videó

848

A Turisztikai Filmfesztiválok Nemzetközi Bizottsága imázsfilmek számára meghirdetett világversenyén indul a Magyar Kongresszusi Iroda MICE desztinációs kisfilmje.

A szakmai közönség számára először a MICE Business Dayen mutatta be az üzleti turizmus szereplőit megszólító imázsfilmjét a Magyar Kongresszusi Iroda.

A Hungarian & Budapest Convention Bureau kettős brandjének megalkotásakor a szakma legszélesebb körét vonták be a közös gondolkodásba, workshopokat szerveztek, hogy teljesen feltárják azokat az értékeket, amelyek megkülönböztetik a magyar ajánlatokat a versenytársakétól – idézi fel az előzményeket Békefi Anna, a Magyar Kongresszusi Iroda ügyvezető igazgatója.

A magyar és külföldi megkérdezettek közös válaszként fogalmazták meg a kiváló minőségű magyar szolgáltatás mellett, a szektorban tevékenykedők felkészültségét, problémamegoldó képességét és talpraesettségét.

Ezen üzenet valóra váltásáért született meg a Just make a wish szlogen.

„Bármilyen igény merül fel a megrendelő részéről, folyamatosan azt a visszajelzést kapjuk, hogy nem ismerünk lehetetlent, mi mindent megoldunk, a szakembereink varázslók” – hangzott el a szakmától a workshopon.

Az imázsfilmet olyan helyszíneken forgatták, amelyekkel speciálisan azt a hangulatot célozták megjeleníteni a nézők számára, amivel csak MICE-ügyfélként találkozhatnak.

A Budapest helyszíneit kreatívan, igény esetén akár szokatlan ötletekkel egyedivé varázsoló film kerettörténeteként a MICE-szegmens egyik szakmai eszköze, a FAM trip szolgált, amelynek házigazdája egy nyitott, kíváncsi, tettre kész és lehetetlent nem ismerő nő lett, aki egyszerre személyesíti meg Budapestet és a convention bureau-t.

A másik főszereplő, a külföldi vendég karakterét úgy választották ki, hogy a szövetségi és a corporate piac is felismerhesse benne az ügyféltípusát.

A konferencia és rendezvény üzletág közös sikerét jelenti, ha e desztinációs imázsfilm, az iroda támogatásával megvalósuló #PowerOfLiveEvents sikereihez hasonló fogadtatásra talál a nemzetközi megmérettetésben.

| Forrás: turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek