Nyomtatás

Gilles Clavie: A járvány lehetőséget adott a teljes újratervezésre

498

Az AccorInvest vezérigazgatója szerint a válság rendkívül felgyorsította a korábban meglévő trendeket, és ez mindenkitől változást és alkalmazkodást, az üzleti működés újragondolását követelte.

A Covid-19 járvány hihetetlen sebességgel söpört végig a világon, példátlan módon sújtva a vendéglátó- és szállodaipart. 2021 egyedülállóan kihívásokkal teli év volt az AccorInvest és az iparág egésze számára is – mutat rá Gilles Clavie.

„Ugyanakkor csoportunk számára az elmúlt év lehetőséget is adott arra, hogy teljesen újratervezzük folyamatainkat, mélyreható és ambiciózus átalakításba kezdjünk, és a piac teljes talpra állása előtt áramvonalasabbá, rugalmasabbá és hatékonyabbá váljunk. Mindezek folyamán nem tévesztettük szem elől alapvető prioritásunkat: munkatársaink és vendégeink egészségének és biztonságának védelmét” – hangsúlyozza.

Figyelmüket és tevékenységüket – a csoport folyamatban lévő átalakításának köszönhetően – elsősorban a válság kezelésére, illetve az AccorInvest alapjainak helyreállítására összpontosították. Konszolidálták pénzügyeiket, biztosították likviditásukat, sikeresen lezárták az ausztrál és az afrikai portfóliók értékesítését, és megerősítették európai pozíciójukat.

 

A teljes cikk: Gilles Clavie: A járvány lehetőséget adott a teljes újratervezésre

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek