Nyomtatás

Kiemelt programok az AGROmashEXPO-n, 2022. január 26-29.

598

2022. január 26-29. között közel 200 kiállító várja a látogatókat mintegy 20 ezer négyzetméteren az AGROmashEXPO-n, Magyarország legjelentősebb agráripari találkozópontján.

A 2021-es év viszontagságait hátrahagyva ismét élőben várja a látogatókat az AGROmashEXPO agrár-szakkiállítás. A rendezvény 2022-ben ismét a személyes kapcsolatteremtésről, üzletkötésről szól. A színes előadássorozatok bemutatják a legfrissebb innovációkat, agrárfejlesztéseket, így az érdeklődők megismerkedhetnek az agráriumot érintő legfontosabb újdonságokkal. Emellett a kiállítók gondoskodnak arról, hogy a kiállított gépújdonságaikkal mindezt a gyakorlatban is megmutassák.

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján az esemény csak érvényes védettségi igazolvánnyal látogatható, amelynek ellenőrzésére a kiállítás bejáratánál kerül sor.

Kiemelt programok

Az idei évi Termékfejlesztési verseny hazai és nemzetközi díjas termékei mellett számos látványossággal várja a látogatókat a 40. AGROmashEXPO. A Gabonatermesztők Országos Szövetsége ismét megtartja a már hagyománnyá vált szántóföldi szakmai napját a Fórum színpadon. A Magyar Mezőgazdaság Kft. Agrármarketing- és Média Napja újból helyet kap a rendezvényen, de az Agroinform online portál Mi terem a neten? agrármarketing konferenciáján is részt vehetnek az érdeklődők.

Több szakmai kerekasztal-beszélgetésre is sor kerül a négynapos rendezvényen. Az AGRO.bio Hungary Kft. meghívottai a növénytermesztés kitettségéről, megpróbáltatásairól, azok kivédéséről tartanak eszmecserét, míg a Portfolio Csoport vendégei az Agrárgazdasági Fórumon az agrár- és vidékfejlesztési támogatásokat érintő kérdéseket veszik górcső alá. Az ökológia is szerepet kap az előadássorozatok között, hiszen az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet szervezésében a téma szakértői beszélnek az ágazatot érintő aktuális kérdésekről.

Továbbá 2022-ben is megrendezésre kerül a PREGA AgRobot Show, amely során látványos bemutató keretein belül láthatják a résztvevők a mezőgazdasági robotika legizgalmasabb fejlesztéseit. A hazai gépgyártás aktuális trendjeit pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége kiállítóinak köszönhetően ismerhetik meg a látogatók.

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek