Nyomtatás

9. Savaria Filmszemle, 2022. május 11 - 13.

1087

A SAVARIA Filmakadémia Egyesület 2022-ben is meghirdeti a Savaria Filmszemlét 2022. május 11. és 13. között.

Az idei esztendőben az alábbi tematikus kategóriákba lehet nevezni:

1. Építészet
2. Formatervezés
3. Kulturális örökség

A kategóriákba rövid és egész estés dokumentumfilmeket, valamint ismeretterjesztő, kisjátékfilmeket várunk. Tartalmukat tekintve a kiírt témakörökhöz köthető kiemelkedő személyiségeket bemutató portrék, közösségeket, irányzatokat, a Kárpát-medence tájegységei szerinti jellegzetességeket bemutató filmeket várunk.
Fontos szempont, hogy az érték- és hagyományőrzés mellett a jelenleg is zajló kulturális/művészeti változások és irányzatok is helyet kapjanak a szemlén.

Külön kategóriában értékeli a zsűri a diákfilmeket, a felsőoktatásban tanuló hallgatók kísérleti és vizsgafilmjeit! Kategóriánként az első három helyezett filmalkotás pénzdíjban részesül, valamint különdíjakat is kiosztunk.

Beküldési határidő: 2022. február 28. 23:59.
A szemle ideje alatt egy szakmai konferenciát, és egyéb programokat is szervezünk, melyek részletes programját a későbbiek során közöljük.

A 9. Savaria Filmszemlére nevezni a www.savariafilmszemle.hu internetes oldalon található pályázati űrlap helyes kitöltésével lehet.

| Esemény Menedzser

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek