Nyomtatás

Idén is díjazzák a turizmusszakma remekeit

509

Már kilenc éves az Év Szállása verseny, amelynek keretei között a legjobb szálláshelyeket, turisztikai nevezetességeket és településeket, valamint a legkiemelkedőbb szakembert is rangos díjjal jutalmazza a Szallas.hu.

Több mint 13.000 szálláshely, 500 település és 5.730 turisztikai attrakció vesz részt a megmérettetésen.

Csakúgy, mint a verseny története során mindig, ebben az évben is minden olyan szálláshely megmérettetheti magát, aki aktív regisztrációval elérhető a Szallas.hu kínálatában.

A járványhelyzetre való tekintettel – tavalyhoz hasonlóan – a népszerűségi kategória, amely a verseny ideje alatt leadható vendégszavazatok alapján állna össze, ezúttal sem lett meghirdetve.

A szakmai díjak sorsáról idén is a zsűri dönt, azonban a zsűri véleménye mellett a Szallas.hu rendszerében elérhető szállásadatlapokon lévő több mint másfél millió vendégértékelés mennyisége és pontszáma is befolyásolja a díjak odaítélését.

Az eredményhirdetés online követhető lesz 2021. december 16-án 18.00 órától a Szallas.hu Facebook-oldalán.

| Forrás: turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek