Nyomtatás

Etyeken forgatták a Coca-Cola idei karácsonyi reklámfilmjét

927

A reklámfilm a világ több, mint 90 országában lesz látható, Magyarországon pedig november 15-től találkozhatnak vele a fogyasztók.

A The Coca-Cola Company Magyarországon, az etyeki Korda Stúdióban forgatta új, globális reklámfilmjét, írta meg a kreativ.hu. A kreatív- és gyártási folyamatot az ötlettől a gyártáson át egészen az utómunkáig egy magyar reklámszakember, Hidvégi Tom irányította a Coca-Cola latin-amerikai kreatív stratégiai vezetőjeként.

Az új film, melyet Sam Brown rendezett, és a dentsuMB UK készített Simon Lloyd vezetésével, az emberekben rejlő kedvességre és örömre helyezi a hangsúlyt. A film egy kisfiút mutat be, aki a fantáziája és az erőfeszítései révén végül összehozza a lakóközösséget egy közös vacsorára.

Ez az első karácsonyi kampányunk a Coca-Cola új, "Nyiss a csodára" márkafilozófia keretében. A Coca-Cola mindig is hitt a karácsony varázsában, idei kampányunk is az emberi kapcsolatok valódi csodáját ünnepli

— mondta el Manolo Arroyo, a The Coca-Cola Company globális marketingigazgatója.

A két és fél perces reklámfilmet alább tekintheti meg:

| Forrás: index.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek