Nyomtatás

Magyar résztvevőkkel zajlott az International Wine Tourism Conference

650

Egy év kimaradás, illetve online jelenlét után idén ismét személyesen találkozhattak a világ borturisztikai szereplői, ezúttal Portugáliában. 2021. október 25–29. között Vila Nova de Gaia település, valamint Porto és Észak-Portugália Turisztikai Képviselete (Porto and North Portugal Tourism Board) látta vendégül az immár 13. alkalommal megrendezett Nemzetközi Borturizmus Konferenciát (International Wine Tourism Conference, #iwinetc).

A résztvevők a másfél napos konferencia és fél napos workshop keretén belül a borturizmus legújabb trendjeivel és kutatásaival, a koronavírus járvány borturizmusra gyakorolt hatásaival, az újraindítás lehetőségeivel, új borturizmus desztinációkkal ismerkedtek.

Az észak-portugál borokat és borvidékéket izgalmas mesterkurzus során ismerhették meg a résztvevők, de a kiállítók jóvoltából magyar, friuli, örmény, izraeli és szardíniai borokat is kóstolhattak.

A rendezvényt követően a bortúraszervezők kétnapos study tour keretében a Douro völgy, a Vinho Verde, Távora-Varosa és Tra-os-Montes borvidékekkel és boraikkal ismerkedtek.

A konferenciának számos magyar résztvevője is volt. A Magyar Turisztikai Ügynökség Magyar Bor – Személyesen standján a világ minden részéről érkezett vendégek a magyar borokba és a magyar borturisztikai kínálatba is belekóstolhattak.

 A teljes cikk: Magyar résztvevőkkel zajlott az International Wine Tourism Conference

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek