Nyomtatás

Átadták az 5. Magyar Klipszemle díjait

568

Csütörtök este a budapesti Akvárium Klubban hirdették ki az ötödik Magyar Klipszemle nyerteseit, a teltházas gálán Fluor Tomi és Beton.Hofi Ádi vezényletével összesen 35 díjat osztottak ki az elmúlt két év legmenőbb klipjei között. A fődíjat Gloria PTS című videója vihette haza Kostil Luka rendezésében.

A klipszemle 2015-ben indult a Toldi Moziból, majd követte a budapesti Anker’t klub, de hamar kinőve ezeket, most már második éve az Akváriumban koncertekkel, szakmai programokkal és három helyszínen vetítéssel ünnepelték a magyar klipipart. A nevezett 1042 klipből két helyszínen a shortlistes 200-at vetítették le, egy külön helyszínen pedig egy válogatást az összes benevezett videóból. Az eseményen fellépett Perrin, Kama, Gerendás és vendégei, a Blahalousiana akusztikus verziója, Járai Márk, Carson Coma, Azahriah és Solére. 

 

A teljes cikk: Átadták az 5. Magyar Klipszemle díjait

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek