Nyomtatás

Egyesül az OfficeUP konferencia és a HR Fest 2021-ben - Egy lépéssel a munkahelyi trendek előtt

848

A HR világ jelenlegi és jövőben várható kihívásai és lehetőségei számára fórumot teremtő HR Fest és az irodapiaci bérlők kérdéseire évek óta választ kereső OfficeUP konferenciát szervező Az Év Irodája csoport összefogását az elmúlt években kialakult stratégiai partnerség előzte meg. Az együttműködésnek köszönhetően a szervezők az ősz legmeghatározóbb szakmai eseményének megvalósítására készülnek. A két rendezvényt október 21-én tartják meg az Akvárium Klubban.

“Célunk, hogy az irodapiaci kört kibővítve, a most leginkább égető munkahelyi és irodai változásokra hozzunk szakértői válaszokat, validáljuk, hogy mi működik és közösen alakítsuk ki az új irányokat” - hangsúlyozta Fodor Dániel Az Év Irodája Csoport ügyvezetője.

“A HR szakma és az irodapiac összefonódását szimbolizáló eseményen részesei lehetünk a NEXT PRACTICE-k kialakításának, a best bractice-k ideje ugyanis lejárt. Eljött a tapasztalás ideje és felértékelődött a közös tanulás szerepe. Azt egyelőre senki nem tudja megmondani, hogy mi fog jól működni, azonban mindenki kísérletezik és egy olyan eseményen, ahol alkalom nyílik a közös gondolkodásra, egy lépéssel közelebb kerülhetünk a NEW WAY OF WORK-höz.” - fűzte hozzá Tóth Gergely a HR Fest alapítója.

A látogatók október 21-én az Akvárium négy termében az üzleti szféra meghatározó CEO-it és HR-vezetőit, a HR közösség döntéshozóit is hallhatják az előadók sorában. Azonban nemcsak a HR szakma és az irodapiac krémje szerepel az exkluzív szakmai program palettáján, ugyanis olyan nevek színesítik, mint Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus vagy Gera Zoltán 97-szeres válogatott labdarúgó. Az irodák jövőjét, a visszatérést és a HR szakmát érintő kérdések tehát izgalmas, új szemszögből is megvilágítást fognak kapni.

A két esemény egy jeggyel látogatható. Az esemény limitált résztvevőt vár, mindössze 600 látogatói jegyet értékesítenek, hogy a mélyebb szakmai beszélgetésekre is jusson idő.

Részletes információk és jegyvásárlás ITT lehetséges.

Az esemény kizárólag védettség igazolásával látogatható.

IForrás: realista.ingatlan.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek