Nyomtatás

Új arculattal zajlott a PesText fesztivál

740

Szeptember 22-26. között Budapesten rendezték meg a PesText világirodalmi és kulturális fesztivált, amely a világirodalmat helyezte fókuszba. A fesztivált intenzív, több csatornás kommunikációs kampánnyal népszerűsítették a szervezők.

Harmadszor rendezték meg szeptember 22-26. között Budapesten a PesText világirodalmi és kulturális fesztivált, amely ismét a világirodalmat helyezte fókuszba. A PesText célja, hogy összehozza a különböző nyelven író és olvasó embereket és küldetésének tartja, hogy figyelmet szenteljen a környező országok, Kelet- és Közép-Európa, a Visegrádi Négyek irodalmára.

A rendezvény idén is változatos programkínálattal jelentkezett, közel 80 fellépővel és több mint 50 programmal, 14 ország 16 nyelvén, izgalmas külföldi és magyar vendégeket látta vendégül több budapesti helyszínen, köztük az A38 Hajón, a B32 Galériában és a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A PesText fő programjait egy szabadtéri piknik előzte meg a Valyo, város és a folyó egyesülettel szeptember 17-18-án.  

I Forrás: Rendezvény Világ

 
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek