Nyomtatás

Képzéseket indít a Magyar Turizmus Akadémia

390

A turizmus újraindulását támogató képzések indulnak a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia támogatásával. Az online képzéseken jelentős kedvezményekkel lehet részt venni. A Magyar Turizmus Akadémia elindítja 2021-es őszi/téli továbbképzéseit, amivel a turisztikai szakma újraindulását, a megváltozott piaci és munkatársi igényekre való felkészülést támogatja.

Az induló képzések fókuszában egyrészt vezetői továbbképzések, másrészt kiválasztás/interjútechnikai, valamint kommunikációs, önismereti, értékesítési és digitális kompetenciafejlesztések lesznek.

A képzéseket a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány és a Magyar Turizmus Akadémia Kft. támogatásával több mint 70 százalékos kedvezménnyel, valamint három képzés egyidejű megrendelésével a 3. képzés TÉRÍTÉSMENTES biztosításával indítják 2021-ben.

A képzések online, 4 és 6 órás modulokban kerülnek meghirdetésre, hogy minél szélesebb körben elérhetőek legyenek. Minden képzés turisztikai fókuszú, olyan gyakorlati tudást biztosít, melyet a turizmus és a rendezvényszakma BÁRMELY területén dolgozó munkatársak vagy vezetők azonnal hasznosítani tudnak.

A teljes képzési portfólió elérhető a turizmusakademia.hu/kepzes oldalon.

Az októberben induló képzések a nagy sikerű nyári webinarsorozat főbb témáit mutatják be:

2021. október 06.: Kiválasztás, interjútechnika – A csapat kiválasztása, megfelelő jelölt a megfelelő pozícióra!

Soha nem volt olyan nehéz a munkaerő-felvétel, mint most, de vajon mi alapján, hol és hogyan érdemes keresni a munkavállalót? Tippek, trükkök, taktikák a kiválasztási folyamatban. A képzést minden olyan vezetőnek vagy munkatársnak ajánlják, aki részt vesz új munkaerő felvételében akár szakmai, akár HR oldalon.

2021. október 08. és 2021. október 15.: Vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés

A vezető szakmai és kommunikációs felelőssége az újraindulással folyamatosan nőni fog, míg a külső körülmények megváltoztak. A képzés a vezetői kommunikáció és konfliktuskezelés gyakorlati eszköztárának és módszereinek feldolgozásával ad hatékony segítséget a kollégák megtartására, a szervezeti hatékonyság növelésére. A képzést bármilyen vezetői vagy senior pozícióban dolgozó munkatársaknak ajánlják, akik csapatot működtetnek.

2021. október 13.: Motiválás egyszerűen és eredményesen

A munkatársak egyéni belső motivációjának feltérképezése nélkül nehezen képzelhető el hosszú távú teljesítménynövelés. De valóban megállapítható ez akár a kiválasztási folyamat során is? Milyen eszközeink lehetnek a megfelelő ösztönzés érdekében? A képzést olyan vezetői vagy senior pozícióban dolgozó munkatársaknak ajánlják, akik csapatot működtetnek.

2021. október 14. és 2021. október 21.: Személyes értékesítés újra a fókuszban! – Értékesítési alapozó képzés, avagy hogyan növeljük leggyorsabban bevételeinket?

A pandémia előtti időszak az értékesítőkből rendelésfelvevőket csinált. Most viszont szükség van azokra a kompetenciákra, melyekkel sikeres partnerkapcsolatot lehet felépíteni, ugyanis elindult a verseny az ügyfelekért. Az értékesítési tréning az alapoktól mutatja be a megváltozott ügyféligényekre épülő profi értékesítési folyamatot, sőt a résztvevők most BÓNUSZ-ként megkapják személyre szabott elemzésüket, mely viselkedési erősségeiket, kihívásaikat, lehetőségeiket mutatja be az értékesítési folyamat során. A képzés ügyfélkapcsolattal rendelkező munkatársaknak ajánlott alapképzésként, vagy pedig ismétlő képzésként.

2021. október 15.: Élményalapú online meetingek, workshopok, programok megvalósítása digitális eszközökkel

Egyre több "találkozásunk" zajlik a digitális térben. Ez a gyakorlat valószínűleg megmarad. Mindnyájan tapasztaljuk a zoomfáradtságot, a virtuális megbeszélések unalmassá, érdektelenné válnak... Pedig így kellene összetartani, motiválni a kollégáinkat! A képzést ajánlják mindenkinek, akik csapatot vagy külső szakmai kapcsolatokat működtetnek, és szeretnék megtanulni a digitális tér élményalapú technológiáit, melyekkel akár egy belső meeting, bármilyen értekezlet, prezentáció vagy összejövetel színesebbé, hatékonyabbá tehető.

2021. október 20.: Generációk együttműködése a munkahelyen

Az egyik legnagyobb sikerű nyári webinar gyakorlati képzése abban segít, hogy a vezetők, középvezetők, csoportvezetők, HR-munkatársak megértsék a különböző generációk gondolkodásmódját, motivációit, és ennek megfelelően tudják alakítani toborzási és megtartási stratégiájukat. Mindemellett hatékony eszközöket kapnak a generációs konfliktusok kezeléséhez, a multigenerációs csapatok előnyeinek kiaknázásához.

A szervezők szeretettel várják a jelentkezéseket az adott képzés online jelentkezési felületén, és bíznak abban, hogy sokan élnek majd az újraindulást segítő, kedvezményes turisztikai képzési ajánlatokkal.

I Forrás:  turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek