Nyomtatás

A budapesti rendőrök idén ünnepelik fennállásunk 140. évfordulóját

745

Mi budapesti rendőrök idén ünnepeljük fennállásunk 140. évfordulóját. Ünnepségsorozatunk első állomásaként a Széll Kálmán téren szerveztünk egy flashmobot, ahol múltunk és jelenünk gördült be a vágányokra. Hagyományőrző rendőreink korhű ruhákba öltözve egy nosztalgia villamossal érkeztek az esemény helyszínére, ahol találkoztak a jelenkor rendőreivel, akik már egy új Combino-val utaztak.

A megmozduláson kollégáinktól érdeklődhettek az emberek a régi kor egyenruháiról, és szórólapokat is kiosztottunk, hiszen ünnepségsorozatunk következő állomása hamarosan egy autófelvonulással folytatódik!

Az autófelvonulás a Sándor palotánál, a Szent György téren 2021. szeptember 26-án 11 és 13 óra között régi rendőrautók kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők, majd 13 órától nagyszabású autós felvonulás indul a Szent György utca – Palota út- Dózsa György tér – Krisztina körút – Erzsébet híd – Szabad sajtó út – Kossuth Lajos utca – Astoria – Károly körút – Andrássy út és Hősök tere útvonalon.

A felvonulásra várunk minden érdeklődőt, találkozzunk 2021. szeptember 26-án!

I Forrás: BRFK Információs Portál

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek