Nyomtatás

Futurisztikus vacsora 45 ezer forinttól a dubaji világkiállításon

551

A jövő ételeit is meg lehet majd kóstolni a Bompas & Parr kreatív vacsoráján, amelyet a dubaji Expón szolgálnak fel a világkiállítás ideje alatt minden este.

A dubaji világkiállítás számos izgalmas, gasztronómiához köthető attrakcióval rukkol majd elő, beleértve a burrata bárt, a pékiskolát és a robot baristákat is. A legfuturisztikusabb élményt azonban a nemzetközi „ízművész-páros“, Bompas & Parr vacsorája kínálja majd, amelyre 550 dirhamtól (közel 45.000 Ft) kezdődő áron lehet jegyet vásárolni szeptembertől.

Mesterséges intelligencia, kreativitás, innováció és technológia: a Bompas & Parr két órán keresztül nyűgözi le vendégeit.

A fogyasztható ételkülönlegességek között lesz olyan, ami világít a sötétben, a desszertek megváltoztatják az ízüket, és elképesztően ritka alapanyagból készült ételeket is felszolgálnak.

A kulináris utazás 2021-ben indul, de hamar több évtizeddel később találhatják magukat a vendégek, akik így a jövő ételeit is megkóstolhatják. A felszolgált fogásokra olyan tényezők is hatással vannak, mint az éghajlatváltozás, a robotok, a globális népességnövekedés vagy az ételpazarlás kihívásai. Mindeközben robotok, színészek és színházi előadók gondoskodnak a szórakoztatásról.

A The Future of Food: Epochal Banquet elnevezésű program az Expo hat hónapos időtartama alatt mindennap megrendezésre kerül a világkiállítás területén.

Sam Bompas, a Bompas & Parr igazgatója elmondta: “Izgatottan várjuk, hogy programunkat a Dubaji Világkiállítás nemzetközi közönsége elé tárhassuk. Reményeink szerint arra ösztönözhetjük vendégeinket, hogy pozitívan gondoljanak a mesterséges technológiával előállított ételek valóságára. A vendégek a maguk nemében páratlan ételek, és a minden érzéket felkavaró, magával ragadó élmények révén minden fogással közelebb kerülhetnek a jövőhöz”.

| Forrás: turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek