Nyomtatás

Elkészült a Napfény Resort Balatonlellén

727

Elkészült a Bayer Construct vállalatcsoport saját fejlesztésében és kivitelezésében megvalósuló, exkluzív kialakítású és minőségű 50 lakásos társasház Balatonlellén, az egykori SZOT-üdülő helyén. A közvetlenül a vízparton fekvő Napfény Resort lakásait a fejlesztő berendezetten, gépesített konyhával, azonnal beköltözhető formában adja át az új tulajdonosoknak.

A lakások belsőépítészeti terveit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette. Az energiatakarékos, minőségi anyagokból épült otthonokat modern és innovatív dizájn, illetve letisztult forma- és színvilág jellemzi.

Balatonlellén, exkluzív beruházás keretében kapott új funkciót a város egyik legszebb fekvésű vízparti területe, az egykori SZOT-üdülő. A szocializmus időszakában épült Napfény Hotel helyén, egy minden igényt kielégítő, modern, energiatakarékos 50 lakásos, közvetlenül a szabadstrandhoz kapcsolódó felsőkategóriás társasház és hozzá tartozó parkoló épült. A Napfény Resort a Bayer Construct beruházásban valósult meg. A tervezéstől, a kivitelezésen az értékesítésen és üzemeltetésen át a teljes projekt egy kézben összpontosult, ami garantálta a határidőre történő átadást és a minőség megvalósulást.

A két épületrészből álló projekt egyik különlegessége, hogy az A-épületrész földszint plusz hét emeletes magasságával Balatonlelle legmagasabb épülete, természetes örökpanorámával a tóra. Az épület modern és innovatív dizájnt, illetve letisztult forma- és színvilágot kapott. A lakások belsőépítészeti terveit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette, így a kiemelkedő esztétikum garantált.

Az 50 lakásos társasház elhelyezkedése is kiváló, hiszen a déli parton fekvő Balatonlelle az M7-es autópályának köszönhetően Budapestről mindössze másfél óra alatt megközelíthető. A közel nulla energiaigényű lakásokat a fejlesztő Bayer Property részben berendezetten, felsőkategóriás bútorokkal, Miele gépesített konyhával felszerelve adja át a tulajdonosoknak, így azok rengeteg időt spórolnak, és már az idei szezonban, akár azonnal, egyetlen bőrönddel beköltözhetnek.

| Forrás: realista.ingatlan.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek