Nyomtatás

Íme, a Mesterek Mestere Díj 2020-as nyertesei!

750

A szakmai zsűri döntése alapján Katona Attila a Burkol-Art szakembere nyerte a Mesterek Mestere Díjat 2020-ban. A közönségdíj nyertese Poroszkai János lett, aki szintén a Burkol-Art csapat tagja. A pályázatra minden eddiginél több, 53 pályázat érkezett.

A Mesterek Mestere Díjat 2015-ben alapította a Mapei Kft. A díj célja, hogy az utánpótlás számára példaképeket állítson, növelje az építőipari szakmák presztízsét, társadalmi elfogadottságát, segítve az építőipar kultúrájának fejlődését Magyarországon. Az idei pályázatra rekordszámú, 53 nevezés érkezett. 

A díjat szakmai és közönség kategóriában osztják ki. A szakmai fődíj odaítéléséről független szakmai zsűri, míg a közönségdíjról online közönségszavazás dönt. A szakmai zsűri legfontosabb szempontja, hogy a pályázó szakember felkészültsége szakmailag magas szinten legyen, és ez a benyújtott munkái alapján elbírálható legyen. A zsűrizés során, a szakmaiságon és a bemutatott munkákon túl szem előtt tartják, hogy az adott mester alkotásaival és munkásságával mennyire lehet példakép.

Ezúttal mindkét elismerés az óriástáblás és díszítő burkolási munkákra szakosodott Burkol-Art csapatához került. 

Katona Attila, a szakmai nyertes pályamunkájában óriástáblás fürdőszoba kivitelezést mutatott be, sicis vetrite dekorációs hátfallal, ami a piacon létező legdrágább burkolóanyag prémium változata. Beépítése kivételes precizitást és szakértelmet igényel. A pályamű kivitelezésekor a speciális lapok miatt csak magasnyomású vízsugaras vágás volt lehetséges, ami miatt minden részletet előre meg kellett tervezni. Ugyanakkor az ilyen óriáslapokkal úgy kell bánni, mint a hímes tojással, mert könnyen törhetnek, elég egy apró egyenetlenség.

A közönségdíj nyertese Poroszkai János lett.

A nyertesek közel egymillió forint értékű nyereményt vehettek át.

I Forrás: www.hrportal.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek