Nyomtatás

Megépült a Kígyóösvény erdei bringapark

478

Erdei bringapark épült Hajdúhadházon, amelynek nyomvonalán különböző fa, föld és murva akadályok várják a kerékpárosokat. Az új, 1,3 km hosszú pálya haladó és kezdő kerékpárosok számára is remek kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Hajdúhadház a pálya megépítéséhez 15,7 millió forintos támogatást nyert az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztosi Iroda és a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) közös pályázatán, az Aktív Magyarország Program részeként. Az önkormányzat a támogatás összegével megegyező mértékű saját forrást vont be a beruházásba, így annak összköltsége megközelítette a 31,5 millió forintot – olvasható az Aktív Magyarország közleményében.

Az Országos Bringapark Program keretében épült új, hajdúhadházi kerékpáros pálya a város nyugati szélén, a 4-es számú főút melletti 5 hektár nagyságú ligetes erdőben kapott helyet. Az erdei „single trail” pályán egyidejűleg 20 ember kerékpározhat.


A teljes cikk: Megépült a Kígyóösvény erdei bringapark

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek