Nyomtatás

Megnyitott a négycsillagos Impulso Fashion Hotel

815

A Mellow Mood Hotels szállodalánc portfóliójának legújabb tagja június 1-jén nyitotta meg kapuit. A szállodában Budapest ikonikus motívumai köszönnek vissza, találkozhatunk a főváros varázslatos hídjaival, a múlt századot idéző neonfényekben úszó városképpel, vagy a Budapestre jellemző kávéházi kultúrával - tájékoztatta lapunkat a szállodalánc.

Az Impulso Fashion Hotel 142, más fővárosi szállodákkal összehasonlítva kifejezetten tágas és kényelmes szobát kínál. A hat különböző szobatípus létrehozásával az volt a cél, hogy minden vendégigénynek megfeleljenek, a családosokra és a nagyobb baráti társaságokra való tekintettel összenyitható, connecting szobatípus is kialakításra került. A szálloda a nyüzsgő városközpont közvetlen szomszédságában, a Népszínház utcában kapott helyet. A házhoz tartozó parkoló megkönnyíti az autóval érkezők utazását.

lmpu2

A hotelben élénk színek és kifejezetten nagy terek dominálnak, miközben a hangulat barátságos és hívogató marad. Az emeleteken visszaköszönő különböző budapesti motívumok azért is érdekesek, mert egy-egy visszatérő vendég más és más szállodai szobákkal, dekorációval találkozhat utazásai során.

lmpu3

„Leírhatatlan érzés volt számunkra, amikor kedd reggel elfordítottuk a kulcsot és megnyitottuk a szállodát! Nagyon régóta vártunk és vágytunk erre a pillanatra, sok munka van mögöttünk. A koronavírus miatt a vártnál tovább álltunk a startvonalon, most viszont minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a lehető legmagasabb minőséget biztosítsuk vendégeink számára” - számolt be Veégh Máté, az Impulso Fashion Hotel szállodaigazgatója.

(Forrás: turizmusonline.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek