Nyomtatás

Gulyás: aki beoltott, utazhat külföldre

475

Elsőként a rokonlátogatást fogja engedélyezni a kormány a határok nyitásakor. A kormány álláspontja szerint aki beoltott, az egyben védett is, ezért számukra lehetséges lesz az utazás belföldön és külföldön is - írja az szmo.hu.

A magyar kormány az elsők közöt fogja lehetővé tenni, hogy a magyar állampolgárok akár rokonlátogatás céljából utazhassanak a határokon túlra, a szomszédos országok között, mondta Gulyás Gergely a csütörtöki kormányinfón. A határok nyitásával egyelőre azonban óvatosnak kell lenni Gulyás szerint, itthon hiába magas a beoltottak aránya, ha a környező országokban nem állnak ilyen jól.

A kormány álláspontja szerint aki beoltott, az egyben védett is, ezért számukra lehetséges lesz az utazás belföldön és külföldön is, azonban utazás előtt tájékozódni kell a célország járványügyi helyzetéről, szabályairól, mondta Gulyás.

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek