Nyomtatás

Müller Cecília: két újabb oltás kapott engedélyt Magyarországon

884

A korábbiaknál is több szabálytalanság miatt intézkednek a rendőrök, szálláshelyekre, táncestre, privát rendezvényekre "csaptak le". Nem romlottak tovább a szennyvízadatok, de a kórháziak terheltsége nagyon magas - derült ki az operatív törzs tájékoztatóján.

Kiss Róbert, az ügyeleti központ vezetőhelyettese emlékeztetett: a kormány - legalább - egy héttel, március 29-ig meghosszabbította a korábbi lezárások hatályát, így még egy hétig minden úgy folytatódik, mint az elmúlt 14 napban.

Ezután cáfolta azokat az értesüléseket, hogy egyes magyarországi nagyvállalatok vagy áruházláncok - például az Auchan - dolgozói soron kívül kapott volna oltásokat a dolgozóinak. Az oltás tervezéséről és az oltóanyag biztosításáról az operatív törzs és az országos oltási munkacsoport dönt, de egyikük sem adott engedélyt ilyesmire, ezért ez álhír.

Tovább nőtt a szabályszegések száma még a korábbi hétvégéhez képest is, pedig a harmadik hullámban a korábbiaknál is fegyelmezettebbnek kellene lenni

- hangsúlyozta Kiss Róbert, kiemelve, hogy az ország összes közterületén kötelező a maszkviselés. A hétvégén is sok emberrel szemben intézkedtek a rendőrök: 1837-en közterületen, 46-an a tömegközlekedésen, 67-en üzletekben, bevásárlóközpontban nem hordtak maszkot a rendőri eljárások eredményei szerint.

A teljes cikk: Müller Cecília: két újabb oltás kapott engedélyt Magyarországon

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek