Nyomtatás

Helyszíni beszámoló Izrael fokozatos nyitásáról – podcast

683

Leybov-Fűri Szilvia, a Liberty Israel & Jordan ügyvezető igazgatója beszélt a nyitásról és az oltottak kiváltságairól a Trend FM Turizmus.com műsorának legutóbbi adásában.

Izrael, az oltási tervével leggyorsabban haladó ország, a héten megkezdte a koronavírus-járvány megfékezésére hozott korlátozások feloldását. A fokozatos nyitás jegyében először a belföldi turizmus és a vendéglátás indult el, valamivel később pedig a külföldieket is várják majd.

Mivel a külföldiek számára továbbra is le van zárva az ország és beutazási engedélyt kizárólag izraeli állampolgárok kaphatnak, így Izrael egyelőre a belföldi nyitásra koncentrál. Ennek részleteiről beszélt Leybov-Fűri Szilvia, a Liberty Israel & Jordan ügyvezető igazgatója rádióműsorban.

A már beoltott állampolgárok, akik úgynevezett zöld útlevéllel rendelkeznek – vagyis igazolni tudják az immunitásukat – már beltéren is étkezhetnek a vendéglátóhelyeken, és utazhatnak a belföldi szálláshelyekre.

A beszélgetésből az is kiderül, hogy milyen kiváltságok járnak még az oltottaknak.

A teljes rádióinterjú itt hallgatható meg>>

(Forrás: turizmus.com)

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek