Nyomtatás

Nyilvános A Világ Könyvfővárosa kisarculati pályázata

529

Január 15-ig lehet pályázni A Világ Könyvfővárosa kisarculatának elkészítésére. Ez az arculati tervezés a budapesti pályázat elkészítésére vonatkozik, de szimbólum- és formavilága egy nyertes pályázat esetén a teljes programsorozatot végigkíséri majd.

Az UNESCO minden évben kiválaszt egy várost, amely egy éven át a Világ Könyvfővárosaként ad otthont számtalan helyi, regionális és nemzetközi, az írókat, könyveket, könyvtárakat, az irodalmat és a kulturális életet előtérbe állító eseménysorozatnak. Budapest Főváros Önkormányzata pályázatot nyújt be, hogy 2023-ban Budapest elnyerje a Világ Könyvfővárosa címet, melynek pályázati előkészítését a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár koordinálja. A sikeres pályázathoz elengedhetetlen egy egységes vizuális kép kialakítása.

Ezért a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár pályázatot hirdet grafikusoknak, grafikai tevékenységet végző ügynökségeknek a Budapest a Világ Könyvfővárosa projekt pályázati szakaszában a kis arculat tervezési és infografikai feladatok ellátására.

A pályázati kiírás itt található

(forrás: Kreatív Online)
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek