Nyomtatás

Kihirdették a World Travel Awards 2020 globális győzteseit

594

Idén Moszkvában hozták nyilvánosságra a World Travel Awards globális kategóriagyőzteseinek listáját. Egy éven keresztül lehetett szavazni minden kategóriában a jelöltekre.

A Világ vezető desztinációja címet idén első ízben a Maldív-szigetek kapta, Madeira lett a Világ vezető szigete.

A Világ vezető City Break úti célja címet Lisszabon kapta, Algarve pedig a Világ vezető tengerparti úti célja lett.

Az idén digitálisan megszervezett díjátadót Moszkvából közvetítették

Fotó: WTA

A Világ vezető kulturális desztinációja címet Oroszország érdemelte ki, a legjobb nemzeti turisztikai hivatal címét a Görög Turisztikai Minisztérium / Hivatal nyerte el.

A szállodai szektorban a dubaji Armani Hotel lett a Világ vezető szállodája, míg a Világ vezető üdülőközpontja címet a szardíniai Forte Village Resort érdemelte ki. A Világ vezető zöld üdülőközpont a vietnami InterContinental Danang Sun Peninsula Resort lett.

A Világ vezető új szállodájává a dubaji Address Sky View-t választották, míg az Emerald Maldives Resort & Spa-t a Világ vezető új üdülőközpontjává nyilvánították.

A Világ vezető luxushotelmárkája a Four Seasons Hotels and Resorts, a Világ vezető all inclusive cége a Sandals, míg a Frasers Hospitality a Világ vezető apartmanszálloda-márkája lett.

A Világ vezető légitársasága címet az Etihad Airways, míg a Világ vezető repülőtere a Dubai International Airport érdemelte ki. A Világ vezető légitársasága a turistaosztály vonatkozásában az Emirates. A Világ vezető konferenciavárosa címet Madrid, míg a Világ vezető autókölcsönzője címet a Sixt nyerte el.

A szervezők tájékoztatása szerint egy éven keresztül lehetett szavazni minden kategóriában a jelöltekre, és azoknak ítélték oda a díjakat, akik a legtöbb szavazatot kapták.

A WTA díjait 1993 óta osztják ki minden évben, az egyes földrészeken és globálisan is. A díjak átadására általában nagyszabású gálaesteken kerül sor, ezt idén online platformon rendezték meg.

 

(Forrás: www.turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek