Nyomtatás

Bocuse d'Or Európai Válogató: Veres Istvánékat Széll Tamás erősíti

753

Egy hét van hátra a Bocuse d'Or európai válogatójáig, amelyet Észtországban, Tallinnban rendeznek meg október 15-16-án. Minden idők egyik legrendhagyóbb versenyére a magyar csapat maximálisan készen áll.

A koronavírus járvány természetesen a Bocuse d'Or versenyre is alaposan rányomta a bélyegét. Az Európai Válogatót kétszer is el kellett halasztani, először tavaszról szeptemberre, majd október közepére került át az időpont.

Rendhagyó felkészülés

Ez a rendhagyó helyzet rendhagyó felkészülést is vont maga után. A magyar csapat a tavaszi megszorítások előtt már gőzerővel készült a hústémával, azonban a karanténhelyzet beálltával felfüggesztette a felkészülést három hónapra.

A haltéma kötelező alapanyaga is a várthoz képest két hónappal később derült ki, június elejétől azonban a csapat visszatérhetett a Hungexpo területén található Bocuse d'Or versenykonyhába, és folytatódott a felkészülés, ekkor már a haltémával is, melynek fő alkotóeleme az afrikai harcsa lett.

A teljes cikk: Bocuse d'Or Európai Válogató: Veres Istvánékat Széll Tamás erősíti

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek