Nyomtatás

Ismét kinyitnak a pincék Balatongyörökön

455

2020-ban is kinyitnak a balatongyöröki pincék és velük a lehetőség is a finomabbnál finomabb balatoni borok kóstolására és egy családi kisvonatozásra a Becehegyen! Szépkilátói büfésornál található kiinduló ponton lehet megvásárolni a kóstolópoharat 14.00 órától, ami egyrészt a dottó kisvonaton való utazásra jogosítja fel tulajdonosát – ami körmenetben közlekedik a pincék és az állomáshelyek között -, másrészt ezzel a pohárral lehet végigkóstolni a programban résztvevő pincék kínálatát.

A jó borhoz természetesen zsíros kenyér, pogácsa is dukál mindenhol. A kóstolópoharak ára 2000 Ft/db, melyek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, a készlet erejéig kaphatók!

A program ideje alatt környékbeli árusok kínálják finomabbnál finomabb kézműves portékájukat a Szépkilátónál.

A dottó menetrendje:

14.15 órától a keszthelyi Pavilonsortól indul a dottó, Gyenesdiáson és Vonyarcvashegyen minden buszmegállóban felszállási lehetőséget biztosít. Menetjegy a sofőrnél váltható, melynek díja 1.000 Ft/fő.

Balatongyörökön a program ideje alatt 15-19 óra között fél óránként közlekedik a Szépkilátói büfésor és a Becehegyi kápolna között.
Indulás a Szépkilátói büfésortól: 15.00, 16.00, 17.00, 18.00
Indulás a Becehegyi kápolnától: 15.30, 16.30, 17.30, 18.30

Finom borok, páratlan panoráma, kihagyhatatlan élmény és remek hangulat! Ezt garantálják a szervezők.

(Forrás: balaton.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek