Nyomtatás

Ekkor szorítson a magyar csapatnak a Bocuse d'Or-on!

151

17 ország vesz részt a Bocuse d'Or Europe-on Tallinban, október 15-16 között, köztük mi is.

Október 15-16-án, két napon át 17 európai szakács vesz részt az Észtország-beli Tallinnban, a Bocuse d'Or Europe-ban, hogy kvalifikálja magát a döntőre, amelyre a szokásos helyszínen, a franciaországi Lyonban, 2021. június 1–2-én, Lyonban kerül sor. A verseny tiszteletbeli elnöke ezúttal Clare Smyth brit kulináris sztárszakács lesz.

Az idei tiszteletbeli elnökasszonyról:

Clare Smyth 2017 augusztusában nyitotta meg első önálló éttermét, a Core-ot. Alig nyolc hónappal a nyitás után a helyet a GQ Food and Drink Awards legjobb éttermének, Clare-t pedig a világ 50 legjobb éttermén belül a világ legjobb női szakácsának minősítették. Májusban Clare volt az, aki elkészítette a Meghan és Harry királyi esküvő privát esküvőjén a menüt, megalapozva ezzel hírnevét hazájában. "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Bocuse d'Or Europe tiszteletbeli elnökévé választottak, hiszen ez a verseny Európa-szerte a legjobb fiatal szakácsok tudásának versenye", mondja Clare Smyth. "Nagyon várom az európai döntőt Tallinban, és alig várom, hogy megnézhessem a várost is", tette hozzá.

És most, hogy megismertük a közelgő európai viadal tiszteletbeli elnökét, jöjjön a legfontosabb, hiszen közzé tesszük a listát, miszerint melyik csapat mikor léphet majd "pályára", mikor kezdhet főzni, és mikor kell kikerülnie a konyháról a nemzetközi zsűri elé versenymunkáiknak:

konyhaf3

(Forrás: turizmusonline.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek