Nyomtatás

Rossz napjai jönnek a tiszai harcsáknak

528

Ugyanis hétvégén mégis megtartják a tiszacsegei harcsafőző fesztivált. Igaz, családias hangulatban, kevesebb résztvevővel, de lehet majd a versenyműveket kóstolni.

Bár a járványhelyzet miatt a tervezettnél kevesebb résztvevővel, de mindezek ellenére megtartják szombaton a harcsapaprikás-főző fesztivált Tiszacsegén, közölte a rendezvényt évek óta szervező csegei halászcsárda tulajdonosa.

Nagy Sándor elmondta: a harcsapaprikás-főző fesztivál az egyik legnépszerűbb őszi rendezvényük, tavaly 158 csapat versengett a legjobb a paprikás címért. Az idei, sorrendben nyolcadik fesztivál a vírushelyzet miatt más lesz mint az eddigiek, "szűkített változatban" rendezik meg: csak nyolcvan hazai csapatot engednek versenyezni a Tisza partján, ahol ezúttal nem lesznek fellépők sem, tette hozzá a szervező.

Az induló csapatokban főként csak családtagok, egy munkahelyen dolgozók főznek, akik a hétköznapokat is együtt töltik.

(forrás: MTI)
 
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek