Nyomtatás

Rendezvényhelyszín nyílt a Naszály lábánál

988

Szendehely-Katalinpusztán megnyitotta kapuit az Orient Eventive Kft. új rendezvényhelyszíne, a Naszály Birtok. Szendehely-Katalinpuszta a Börzsöny és a Cserhát kapuja. Budapestről, a fővárosi agglomeráció észak-keleti részéből, de az M0-ás körgyűrűnek köszönhetően szinte az egész ország területéről gyorsan és egyszerűen elérhető, és a városi környezetben élők számára az érintetlen természeti környezet élményét kínálja.

A katalinpusztai Naszály Birtok várja azokat a cégeket, családokat, baráti társaságokat, akik festői környezetben szeretnének elfogyasztani egy kellemes ebédet vagy vacsorát. A Naszály Birtokon található eseményhelyszínek közül elsőként a Borospince fogadja vendégeit exclusive borkóstolásokra, pálinkaestekre, malacsütésre, különböző tematikus vacsora partykra, szűkkörű esküvőkre. (max. 20 fő). A vendégek válogathatnak színvonalas és izgalmas csapatépítő programok közül is.

Még több fotó az új rendezvényhelyszínről: https://www.orienttravel.hu/oldalak/34:rendezvenyhelyszinunk.html

(forrás: Turizmus Online)
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek