Nyomtatás

Őszi nyitást tervez a zalaegerszegi Willis Hotel

957

Az egykori zalaegerszegi Hotel Balatonból kialakított négycsillagos szállodában élményfürdő, étterem és konferenciaterem is lesz. A szálloda honlapja szerint a vendégeket 64 új szoba várja majd a városközpontban található épületben. A szobákban klíma, szobaszéf, extra vastagságú gyógymatrac, minibár található, és kávé-, wellnesstea- és luxus fürdőszobai piperebekészítéssel is kedveskednek majd a vendégeknek. A szálloda teljes területén korlátlan szélessávú vezeték nélküli internet-hozzáférést és díjmentes parkolást biztosítanak.

A szálloda 1135 m2-es Semira Day Spa élményfürdőjét eredeti marokkói berendezéssel alakították ki. A kétszintes wellnessoázisban több különböző hőmérsékletű és funkciójú medence található. A barlangszerűen kialakított térben a felső részről óriási vízesésként ömlik le a víz az alsó medencékbe. Az élménymedencében nyakmasszázs, pezsgőfürdő, valamint Kneipp taposómedence is szolgálja a kikapcsolódást. A fürdőt szaunapark egészíti ki, hagyományos finn szaunával, bioszaunával, aromakabinnal, gőzfürdővel és jégbarlanggal.

Az étterem 160 fő befogadására alkalmas, kínálatában megtalálhatóak lesznek a helyi friss alapanyagokból készült zalai ízek és a nemzetközi fogások is. A szolgáltatásokat 100 fős konferenciaterem egészíti ki.

A zalaegerszegi Hotel Balaton 1981-ben nyitotta meg a kapuit. A mindvégig magánkézben lévő komplexumot tulajdonló cégcsoport gondjai miatt a hotel 2010-ben egy bankhoz került. Egy kínai család 2017-ben vásárolta meg az épületet, hogy négycsillagos hotellé alakítsa át.

(Forrás: www.turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek