Nyomtatás

Augusztus 15. után sem lehet 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani

466

A kormány úgy ítéli meg, hogy a hatályban lévő szabályokon való változtatás kockázatos, ezért fenntartjuk a jelenlegi változásokat a zenés rendezvényekkel kapcsolatban.

– jelentette be Gulyás Gergely a csütörtöki Kormányinfón. Ezt azt jelenti, hogy augusztus 15. után sem lehet majd 500 fősnél nagyobb rendezvényeket tartani.

Korábban már több előadó is felszólalt azzal kapcsolatban, hogy a kormány ennyire elhúzta a tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntést. Majka például kettős mércét emlegetett a kormány részéről, amiért focimeccseket simán megtartottak akár 20 ezer ember előtt is, de egy Budapest Park-os nagykoncertet nem engednek.

Az már két héttel ezelőtt kiderült, hogy elmaradnak a Szent István-napi állami rendezvények, így az augusztus 20-i tűzijáték és a légiparádé is.

(Forrás: 24.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek