Nyomtatás

Még biztonságosabb fürdőzés az idei Strandok Éjszakáján

554

Országszerte több mint 30 strandon várják az éjszakai fürdőzőket az idei Strandok Éjszakáján július 25-én. A Magyar Fürdőszövetség által idén 11. alkalommal megrendezésre kerülő eseménysorozat a szervezők szerint még biztonságosabb fürdőzést ígér, mint a korábbiak, hiszen a járványügyi helyzet miatt fokozott figyelemmel üzemelnek hazánk strandfürdői.

Zalakarostól Hajdúnánásig, Csongrádtól Komáromig sokféle programmal várják az éjszakai fürdőzés szerelmeseit: élőzene, DJ-k, habparty, szaunaprogramok, fürdőmozi, lézershow, tűzzsonglőr várja a lazulni vágyókat, míg a mozgásra fogékonyak vízen futó versenyen, csúszdabajnokságokon, fejesugró versenyen vehetnek részt, vagy kipróbálhatják a sárkányhajózást, az aquafitneszt és a legújabb őrületet, a SUP-ot is.

A Magyar Fürdőszövetség 2020. július 23-án indítja el a Csobbanj itthon! címet viselő, a hazai fürdőzést népszerűsítő kampányát. Mellette teljes mellszélességgel támogatja a Nyaralj itthon! turisztikai kampányt is. A hazai fürdők kipróbálására, megismerésére remek alkalmat jelent a július 25-i, szombat esti Strandok Éjszakája, ahol a részt vevő fürdők hosszított nyitva tartással, akár hajnalig is várják a fürdőzés szerelmeseit.

A csatlakozó fürdőkről és a programokról a szövetség weboldalán és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk Facebook-oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.

(Forrás: www.turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek