Nyomtatás

Bárt nyit a tetőn a Budapest Marriott Hotel

706

25 év után először nyitja meg a nagyközönség előtt a 9. emeletet a Budapest Marriott Hotel. A földszinten üzemelő Liz and Chain Bar égbe törő társat kap. Ez a Liz and Chain Sky Lounge rooftop bar.

Innen nemcsak a Duna hídjait, a Parlamentet, a Budavári Palotát, a Bazilikát, a Citadellát és a Gellért-hegyet csodálhatjuk meg nappali, majd esti ruhájában, hanem egy hideg itallal a kézben kapunk egy egészen varázslatos Budapest-érzést. Nem meglepő, hogy az elmúlt években az egész világon annyira népszerűek lettek a tetőbárok.

A rendhagyó helyszín és értő vendéglátás intimebb, zártkörű rendezvényekre is felkészült, vasárnaptól szerdáig privát események levezénylését is vállalják.

Ahogy tavaly a hotel lobbija mellett megnyitott Liz and Chain Bar is kiemelten foglalkozik a koktélokkal és gin tonicokkal, úgy ez odafönt sincs másképp, kreatív báréletre számítsunk, színvonalas házi főzetekkel, bitterekkel, sok kísérletezéssel és a naplementére hangolt hosszabb-rövidebb italokkal. Ha azonban champagne-ra esne a választás, azt is szakértelemmel szervírozzák. Ami a gasztro oldalt illeti, mezzékkel-tapasokkal, desszertekkel is készülnek, á la carte rendszerben. Július 16-tól egészen az őszi szezonig, csütörtöktől szombatig, 17:00-tól éjfélig van nyitva a tetőbár, ahol előreláthatólag a naplementézős órák lesznek a legnépszerűbbek.

(forrás: Turizmus Online)
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek