Nyomtatás

Megújult az Europa Event Center

976

Az Europa Congress Centerben Hárshegyi út 5-7. szám alatt, a jövőben Europa Event Center néven folytatjuk tovább a tevékenységünket. Ahogy a névváltoztatás is jelzi, célunk, hogy a rendezvények minél szélesebb skáláját szolgáljuk ki, sokoldalúan alakítható helyszínt biztosítsunk konferenciák, kiállítások, workshopok, céges rendezvények, partik, kulturális programok, koncertek, esküvők megrendezéséhez ügyfeleinknek.

A helyszín bérbeadás mellett, igény szerint komplex szolgáltatást is biztosítunk megbízóinkak (technika, catering, dekoráció, hostess stb), amelyek magas színvonalát preferált partnereink szaktudása, sokéves rutinja, helyismerete biztosítja.

Amennyiben még nem ismeritek a helyszínt, a 3D modell segítségével vitrtuális sétát tehettek a rendezvényközpontban. Termeink méreteit és kapacitását összefoglaló táblázatunkat itt találjátok.

A külső megújulás mellett a belső, szervezeti átalakulás is megtörtént. A tulajdonosi háttér változatlan, azonban saját értékesítő és rendezvény manager csapat építése mellett kötelezte el magát. Az új team szakmai tapasztalata, a rendezvényszakma szeretete, és az ügyfelek iránti elkötelezettsége révén garanciát jelent az elsőrangú szolgáltatás biztosítására, és megbízható, gördülékeny együttműködésre.

(Europa Event Center/ Üzleti Hírszerzés)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek