Nyomtatás

Bükfürdőn pünkösdkor már fürödhetünk

494
A pünkösdi hosszú hétvégétől, május 29-től újra látogatható Magyarország második legnagyobb fürdőkomplexuma, a Bükfürdő Thermal & Spa és a hozzá kapcsolódó kemping.


A 14 hektáron elterülő, hatalmas zöldterülettel rendelkező strandon 5 gyógyvizes és 10 forgatott vizes medencét, valamint a kültéri csúszdákat használhatják a fürdőzni vágyó látogatók. A vendégek egészségét szem előtt tartva egyelőre részlegesen nyílik meg a Medical Wellness és a fürdőgyógyászati részleg az EMMI előírásainak megfelelően, korlátozott számú szolgáltatásokkal.

Szintén május 29-től foglalhatók a fürdőhöz közvetlenül kapcsolódó Thermal Kemping beállóhelyei és mobilházai. A vendégek élvezetes és biztonságos fürdőzését gondos odafigyeléssel és az előírások betartásával garantálják – tájékoztatott a Bükfürdő Thermal & Spa.

(Forrás: www.turizmus.com)
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek