Nyomtatás

Custum Cleaning: "A higiéniára sokkal fontosabb odafigyelni, mint korábban"

465

A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi események felhívták a figyelmet a higiénia fontosságára. A közösségi terek, irodaházak, üzemek, orvosi várók, élelmiszeripari gyártóterek – és még hosszan sorolhatnánk – higiéniájára sokkal fontosabb odafigyelni, mint eddig gondoltuk. Ez azt is jelenti, hogy a takarítás most nagyobb hangsúlyt kaphat, mint valaha.

Bár a koronavírus a legijesztőbb fertőzés mostanában, az influenzajárvány és más vírusfertőzések esetében is döntő jelentőségű a higiénia. Ha ágynak esik a munkahelyünkön egy alkalmazott, az nem csak számára, hanem a többi dolgozó és a cég számára is veszélyt jelent. Érdemes konzultálni a munkahelyi takarítást végző céggel, és átgondolni, hogyan növelhető a higiénia foka a takarítással.

Szeretné jó kezekben tudni a takarítást? Kérjük, kattintson ide!

A takarítást bizalmi pozíciónak tekintjük

A Custom Cleaning cégek, vállalatok, kis- és mikrovállalkozások részére nyújt takarítószolgáltatást. A hosszú távú takarítás mellett az alkalmi, eseti takarítás is a portfólió része. A takarítás díjszabását a munka méretéhez és rendszerességéhez mérten felmérés után egyedi ajánlatban készítjük el leendő megbízónk részére. Takarításszolgáltatást főleg Budapesten és Pest megyében tudunk nagy lefedettséggel biztosítani. Eddigi megbízóink irodák, irodaházak, éttermek, cukrászdák, vendéglátóhelyek, apartmanok, szálláshelyek.

A takarítás minőségi garanciája

Maximális megelégedettségre törekszünk minden takarítás alkalmával. Ezért bevett gyakorlat nálunk, hogy maga a cég vezetője is jelen van az új helyszíneken, és segíti a megfelelő munkarendszer kialakítását a megfelelő minőségben elvégzett takarításért. Ez a takarítás-mentorálás minden alkalommal annyi ideig tart, ameddig stabilan önálló takarítót képez ki a megbízó részére. Minden esetben a cég vezetésének segítségével történik ez a betanítás, és a személyi cserékről is ő gondoskodik , ha szükséges, hogy megbízónk a legprofesszionálisabb hosszú távú partnerét találja meg a takarításhoz.

Állandó kollégát biztosítunk a munka elvégzése során, hiszen a stabil, kellően felkészített munkatársunk az egyik biztosítéka a minőségi takarításnak. A minőség elsődleges szempont, ezért az elvárható követelményeket a legmagasabb szinten igyekszünk teljesíteni.

takarítas2


Megbízhatóság, diszkréció, rend és tisztaság. A Custom Cleaning takarításszolgáltatásával nem kell takarítókat alkalmaznia, sem személyesen menedzselni és ellenőrizni a takarítás menetét. A megbízóval egyeztetett rendszerességgel végezzük a munkát, a takarítás módját és idejét is az ő igényei alapján határozzuk meg. A takarítás során jó minőségű, környezetkímélő tisztítószereket alkalmazunk.

Eddigi megbízóink:

  • irodák, irodaházak,
  • kereskedelmi-, vendéglátó egységek
  • szálláshelyek, apartmanok

Takarítócéget keres? Kérem, kattintson ide!

takarítas4

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek