Nyomtatás

Éttermesek, vendégek figyelmébe: ez is elhalasztva!

521

Számos hazai étterem vesz részt évek óta a Dining City akciójában, amelyben az Étterem Hét keretében sok vendég választja ezt a kedvezményes programot. Ezért született a ráadás hét.

Ennek kapcsán adták most ki a szervezők a következő közleményt.

"A normál Étterem Hét programot követő úgynevezett ráadás hetet, amelyen a Vendégek által legjobbnak ítélt 16 étterem venne részt, a DiningCity elhalasztja. A vendéglátóhelyekre is vonatkozó kormányzati intézkedések, valamint a kialakult járványügyi helyzet és az ebből fakadó bizonytalanságok miatt:

- a ráadás hét egy későbbi időpontban kerül megrendezésre, miután a járványügyi helyzet véget ér és a körülmények maximálisan biztonságossá válnak
- szélsőségesebb esetben, ha a fennálló állapot sokáig elhúzódik, úgy teljes egészében töröljük a ráadás hét későbbi megrendezését
- a Vendégek által leadott értékelések alapján kialakult éttermi toplistát a fenti okok miatt jelenleg nem tesszük közzé -> azonban ha a helyzet normalizálódik és a ráadás hét a nyár folyamán megrendezésre kerülhet, úgy természetesen kihirdetjük az Országos Étterem Hét győztes éttermeit majd hírlevelünkben. A DiningCity csapata őszintén reméli, hogy ez az időszak nem fog sokáig tartani, és hamarosan újra felhőtlen éttermi élmények sora éri Vendégeinket."

Forrás: turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek