Nyomtatás

Eladták a budapesti New York Palotát

526

Nyolc európai luxushotelt vásárolt a Covivio. Az akvizíció a budapesti New York Palace és New York Residence hoteleket is érinti.

A Covivio és a Värde Partners még az év elején egyeztek meg a nyolc luxusszálloda eladásáról. A nyolc hotel eladási értéke összesen 537 millió euró. A felvásárolt nyolc luxushotel között szerepelnek a Budapest VII. kerületében található rangos New York Residence és New York Palace hotelek is. Az utóbbi - amely tavaly ünnepelte a 125. születésnapját - ad otthont a világhírű New York Kávéháznak is.

A fennmaradó hat hotel további, a turisták körében szintén nagy népszerűségnek örvendő európai városokban található, mint például Firenzében, Rómában, Párizsban és Velencében.

A New York Residence és a New York Palace, csak úgy, mint a prágai Hotel Carlo felvásárlása során a Coviviot egy vezető nemzetközi ügyvédi iroda, a Schoenherr képviselte, amely számos irodát működtet Közép-és Kelet-Európa különböző városaiban.

"Jogi tanácsadóink teljeskörű ügyintézést lebonyolító szolgáltatóként jártak el, miközben a csapat tagjai a jogi technikák alkalmazása mellett demonstrálták a hotel-üzletággal kapcsolatos szektorspecifikus ismereteiket is" – mondta a Covivio egyik szóvivője. Az új tulajdonos, a Covivio egy, a 2000-es évek elején alapított francia befektetési és fejlesztési vállalat, mely elsősorban irodai ingatlanokra, szállodákra és lakóingatlanokra specializálódott.

Forrás: realista.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek